AVOIN KONSERVATORIO

Avoin Konservatorio tarjoaa aikuisille monipuolisia mahdollisuuksia musiikin harrastamiseen ja opiskeluun. Tarkoituksena on antaa mahdollisimman monelle avaimet musiikin omaehtoiseen tekemiseen sekä tukea ja edistää musiikin elinikäistä harrastamista. Tämänhetkisessä kurssitarjonnassa on huomioitu erityisesti aikuiset musiikin harrastajat, vasta-alkajista harrastajamuusikoihin.

Avoimessa konservatoriossa ei ole pääsykokeita tai suoritusvelvoitteita - kiinnostus klassiseen musiikkiin, kokeilunhalu sekä innokkuus uuden oppimiseen riittävät. Tarjoamme korkeatasoista ohjausta, haasteita sekä onnistumisen elämyksiä olitpa kiinnostunut soittamisesta tai laulamisesta tai toimit varhaiskasvattajana.

Avoin Konservatorio -opetus ei ole valtion tai kunnan taloudellisesti tukemaa, vaan opetus järjestetään ns. maksullisena palvelutoimintana. Tästä johtuen maksut sisältävät arvonlisäveroa 24 %.
Kurssimaksuja ei palauteta, jos kurssin suorittaminen jätetään kesken.

HUOM! Opiskelupaikkoja on rajoitettu määrä, joten ilmoittautuminen ei aina takaa opiskelupaikkaa.

Avoin Konservatorio toimii Helsingin Konservatoriossa, Ruoholahdessa, joka sijaitsee metroaseman viereisessä rakennuksessa (metrosta tultaessa vasemmalla).

Avoimessa konservatoriossa toimii myös Avoin oopperaluokka. Lisätietoja seuraavasta linkistä: 

Kurssit ja kurssimaksut

Ilmoittautuminen

Oppitunneista sopiminen ja poissaolot Avoimen konservatorion yleiset ohjeet