Konserttisalin vuokraus

Salin esittely (kuvia)

Tyylikäs ja tunnelmallinen konserttisali on suosittu klassisten konserttien pitopaikka.
Sali on suorakaiteen muotoinen ja sen on todettu olevan akustiikaltaan yksi pääkaupunkiseudun parhaista.

Salissa voidaan järjestää musiikki- ja muita kulttuuritilaisuuksia, seminaareja ja kokouksia.

Salissa on 

  • hyvä tekninen varustelutaso
  • monipuolinen valaistusjärjestelmä
  • langaton nettiyhteys


Näyttämön koko: leveys 17 metriä, syvyys 11,5 metriä. Etuosassa on orkesterisyvennys, joka voidaan tarvittaessa laskea portaattomasti alas, jolloin näyttämön mitat ovat 17 x 8 m.

Tankonostimia on 5 kpl.

Istumapaikkoja on yhteensä 515
Permannolla paikkoja on 354,
1. parvella 114 + 2 invapaikkaa
ja 2. parvella 47.


Liikuntaesteisten käynti saliin aulasta hissillä toiseen kerrokseen (salin ovi on hissin ovea vastapäätä), sillä salin permantopaikoille päästäkseen joutuu nousemaan portaita, vahtimestari avustaa tarvittaessa. Vahtimestarin työpiste sijaitsee aulassa vaatenaulakoiden vieressä.

Konserttisalin lämpiönä toimii aularavintola, josta avautuu näkymä kanavalle ja merelle sekä Ruoholahden torille. Ravintolaa voidaan käyttää juhla- ja näyttelytilana. Ravintolapalveluista vastaa Palmia, s-posti: ravintola.konservatorio(at)palmia.fi, puh. 09 3102 7385 tai 040 532 8069.

Tilaisuuden järjestäjälle
Salin varaaminen 


Konserttisalin istuinkartat 
Tekniset palvelut

Vuokraus

Sijainti ja liikenneyhteydet

Pysäköinti

Konservatorion lähiympäristössä on 2h kadunvarsipaikkoja, minkä lisäksi lähistöllä on maksullisia pysäköintitaloja (mm. Ruoholahden kauppakeskuksessa). Konservatoriorakennuksessa on autohalli, jossa on muutama vieraspaikka ja huoltoajoa varten tarkoitettu paikka. Huoltopaikka on käytettävissä tapahtumien järjestelyihin liittyvien kuljetusten yhteydessä. Erikseen voidaan sopia myös siitä, että tapahtumanjärjestäjä saa henkilökuntansa / esiintyjän käyttöön vieraspaikan. Nosto-ovien avaimet kuitataan käyttöön konservatorion vahtimestareilta.


Ravintola- ja kahvilapalvelut