Vahtimestaripalvelut

Vahtimestareiden työhön kuuluu opiskelijoiden ja oppilaiden sekä heidän vanhempiensa ja konserttiyleisön neuvonta ja opastaminen talossa.

Vahtimestarit vastaavat myös talon turvallisuudesta ja kulunvalvonnasta.
Puhelinnumerot  (09) 5860 5822, 050 324 6014 ja 045 6365577 ja sähköposti konsis.vahtimestarit(at)konservatorio.fi.

Vahtimestarille voi jättää
- viestejä (kirjeitä) välitettäväksi toimistoon
- akuutit poissaoloilmoitukset
- konservatorion tiloista löytyneet löytötavarat

Vahtimestarilta voi kysyä päiväharjoitusaikoja kamarimusiikkisaliin ja muihin tiloihin.
Yhteystiedot: konsis.vahtimestarit(at)konservatorio.fi, p. (09) 5860 5822

Toimistopalvelut

Konservatorion neuvonta ja puhelinvaihde p. (09) 5860 580, auttaa silloin, kun ei oikein tiedä, kenen puoleen kääntyisi. Sähköpostimme on konservatorio(at)konservatorio.fi 

Musiikin perusopetuksen oppilaiden perustieto- ja suoritusrekisteriä, lukukausimaksujen laskutusta ja tilastointia sekä musiikkileikkikoulun oppilasrekisteriä ja laskutusta hoitaa oppilashallintosihteeri. Oppilaat voivat ilmoittaa hänelle muuttuneet yhteystietonsa. Lisäksi hän vastaa kaikkiin musiikin perustason ja musiikkiopistotason päättötodistuksia koskeviin tiedusteluihin. Häneltä voi pyytää erilaisia musiikin perusopetuksen opintoja koskevia todistuksia ja opintorekisteriotteita. 
Yhteystiedot: konservatorio(at)konservatorio.fi, puh. (09) 5860 5815.


Tilavarauspalvelut
(koskee ulkopuolisia konserttisalin varaajia (Konserttisalin vuokraus) sekä ammatillisen koulutuksen opiskelijoita)

Konserttisalin varaukset, kamarimusiikkisalin varaukset ja kamarimusiikkiluokkien iltavaraukset hoitaa Seija Askolin, seija.askolin(at)konservatorio.fi, puh. (09) 5860 5813, tavattavissa toimiston aukioloaikana, 2. krs, hallinto. 

Ääni- ja kuvatallennuspalvelut ja valosuunnittelu

Kurssisuoritusten ja konserttien äänittämisesta tai kuvaamisesta (tekniset palvelut) vastaa käyttömestari Tuukka Törneblom. Hän vastaa myös salin valaistuksesta ja erilaisten produktioiden valosuunnittelusta. Toivotustuista palveluista tulee sopia hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, p. 050 324 6802, tuukka.torneblom(at)konservatorio.fi.