fbpx

Ohjeet Helsingin Konservatoriossa asiointiin korona-aikana

Helsingin Konservatoriossa seurataan koronaepidemian kehittymistä, noudatetaan annettuja suosituksia ja päivitetään toimintaohjeita tarpeen mukaan. Oppilaidemme, opiskelijoidemme, vieraidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.

On mahdollista, että opetuksen järjestelyihin, kausiohjelmaan ja konserttien ohjelmistoihin tulee muutoksia. Ajankohtaisen tiedon konserteista löydät sivuiltamme kohdasta tapahtumat. Ohjeet turvalliseen toimintaan ja työskentelyyn Covid 19 -epidemian aikana löydät tältä sivulta.

Olemme varanneet aulaan käsidesiä, jotta hyvästä käsihygieniasta huolehtiminen olisi helpompaa. Aulassa on WC-tiloja, joissa kädet voi pestä.

Pyydämme käyttämään hengityssuojainta konservatoriossa. Pyydämme myös lataamaan Koronavilkku-sovelluksen.

Voimme huolehtia konservatorion turvallisuudesta vain, jos sinäkin huolehdit yhteisten ohjeiden noudattamisesta. Älä tule konservatoriolle sairaana.

Kiitos huomaavaisuudestasi.

Varotoimet konserttisaleissamme

  • Olemme vähentäneet saliemme asiakaspaikkoja, jotta turvavälit toteutuvat myös salissa. Konserttisalissa joka toinen rivi on poistettu käytöstä. Seurueiden väliin on jäätävä kaksi tyhjää paikkaa. Kamarimusiikkisalissa istuimet on sijoitettu kauemmaksi toisistaan.
  • Molemmat salimme ovat siistejä ja hyvin ilmastoituja. Siivousta on tehostettu entisestään.
  • Pidä turvaväli, myös salien ulkopuolella.
  • Tule konserttiin hyvissä ajoin, ja siirry mahdollisimman pian saliin, jottei aulaan muodostu turhaan ruuhkaa.
  • Narikka on poistettu käytöstä toistaiseksi. Mahdolliset ulkovaatteet voi ottaa mukaan saliin. Ne voi sijoittaa tyhjille paikoille.
  • Sali täytetään edestä ja rivit keskeltä lähtien. Salista poistuminen aloitetaan takaa. Siirry salista poistuttuasi mahdollisimman pian ulos, jottei aulaan muodostu turhaan ruuhkaa.
  • Konservatoriossa käytetään hengityssuojainta, myös konserttisalissa.
  • Varmista, että puhelimessasi on Koronavilkku-sovellus ladattuna. Varmistaaksesi sovelluksen toiminnan, pidä puhelimesi äänettömällä, älä sammutettuna tai lentokonetilassa.

Ohjeemme konservatoriossa asiointiin

Suomeksi: Ohjeet konservatoriossa asiointiin 28.9.2020.pdf

In English: Guidelines in English 28.9.2020.pdf