fbpx

Virtuaaliset avoimet ovet

Lämpimästi tervetuloa Helsingin Konservatorion virtuaalisiin avoimiin oviin!

Kevään 2021 yhteishaku (23.2.–23.3.2021) on jo kulman takana, mutta koronatilanne luonnollisesti estää perinteisten avointen ovien järjestämisen. Tänä vuonna emme voi koota tulevia ja nykyisiä opiskelijoita, opettajia ja hakijoiden vanhempia samaan tilaan kohtaamaan toisiaan, mutta sen ei pidä estää tulevia opiskelijoitamme tutustumasta Helsingin Konservatorioon.

Löydät tältä sivulta videoita, joiden kautta voit tutustua taloon turvallisesti ilman väkijoukkoja. Helsingin Konservatorion opetus järjestetään tammikuussa etäopetuksena, eivätkä nykyisen opiskelijammekaan siis ole tavattavissa paikan päällä.

Mikäli koronatilanne sallii, olet toki tervetullut vierailemaan konservatoriossa myöhemmin keväällä konserttivieraan ominaisuudessa. Kevään tapahtumat julkaistaan sivuillamme myöhemmin tammikuussa.

Avointen ovien kyselytilaisuudet pidettiin 12.1. YouTubessa, infojen yhteydessä. Löydät tuolloin striimatut striimit tältä sivulta tallenteina.

Avointen ovien sisällöt ovat kaikille avoimia, ja katsottavissa yhteishaun loppuun asti. Voit esittää kysymyksiä niistä sähköpostitse, tai videoiden kommenteissa.

Infotilaisuus (Hakuinfo, tallenne):

Jos videon klikkaaminen ei käynnistä videota, siirry katsomaan se YouTubeen. Osa selaimista saattaa estää videoiden esittämisen sivuilla, kuten myös AdBlock.

Päivän infotilaisuuden näet alta (tallenne):

Hyviä syitä perehtyä hakemiseen ja alkaa harjoitella pääsykokeeseen löytyy myös tältä videolta, jossa opiskelijamme ja alumnimme kertovat meillä opiskelusta:

Tervetuloa avoimiin oviin!

Tutustu taloon

Hakuinfo (jos katsot vain yhden, katso tämä)

Opiskelijan haastattelu

Helsingin Konservatorioon hakeminen

Kevään 2021 yhteishaku, hakuaika syksyllä 2021 alkavaan koulutukseen, on 23.2.–23.3.2021. Yhteishaku on tarkoitettu niille hakijoille, jotka eivät ole aiemmin suorittaneet eivätkä suorita hakukeväänä ammatillista tutkintoa tai korkeakoulututkintoa. Ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon suorittaneet hakevat suoraan Helsingin Konservatorioon hakuaikana.

Helsingin Konservatoriossa voit myös täydentää aiemmin suorittamiasi opintoja.

Täältä muuten löydät ohjeet videon lähettämiseen, pääsykoetta ajatellen:

Tietokoneelle: https://youtu.be/ABg37MMq4OA

iOS:lle: https://youtu.be/Krsk3IBEc8g

Androidille: https://youtu.be/y7Js7drRDHE

Ota rohkeasti yhteyttä, neuvomme ja opastamme koulutukseen ja hakemiseen liittyvissä asioissa!

Usein kysytyt kysymykset näet täältä

Koulutuspäällikkö Pia Kärjes-Peltola: pia.karjes-peltola(at)konservatorio.fi

Kuvat: Heikki Tuuli