fbpx

Ilmoittautuminen musiikkileikkikouluun, valmentavaan opetukseen ja nuorten laulukouluun

Musiikkileikkikoulu

Musiikkileikkikoulun kevään ilmoittautuminen on päättynyt. Uudet oppilaat ilmoittautuivat musiikkileikkikouluun 4.–10.5.2020.

Tiedustelut: muskari@konservatorio.fi

Jos sähköisessä ilmoittautumisessa ilmeni ongelmia, tai et ole saanut automaattista vahvistusta ilmoittautumisesta, voit ottaa yhteyttä: konservatorio@konservatorio.fi

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ja ilmoittautuminen koskee koko lukuvuotta.

Musiikkileikkikouluun hyväksytyt saavat vahvistuksen oppilaspaikasta kesäkuun alkupuolella sähköpostitse.

Tiedustelut sähköpostitse osoitteesta muskari (at) konservatorio.fi. (kesä- ja heinäkuun aikana tiedusteluihin ei vastata kesälomien vuoksi).

Lisätietoa musiikkileikkikoulusta

Ilmoittautuminen musiikin perusopintoihin, musiikin syventäviin opintoihin, aikuisten opetukseen, valmentavaan opetukseen ja nuorten laulukouluun

Oppilaaksiotto musiikin perusopintoihin, musiikin syventäviin opintoihin, aikuisten opetukseen sekä kevään 2020 osalta poikkeuksellisesti myös valmentavaan opetukseen ja nuorten laulukouluun tapahtui ilmoittautumisjärjestyksessä verkkosivujen kautta 18.-22.5.2020. Ilmoittautuminen on nyt päättynyt.

Lukuvuoden aikana varmistetaan oppilaaksi otettujen edellytykset ja motivaatio musiikin tavoitteelliseen ja pitkäjänteiseen harrastamiseen.

Uusia oppilaita otetaan instrumenttikohtaisesti keväällä 2020 vapautuvia oppilaspaikkoja vastaava määrä.

Valmentavaan opetukseen ei ole omaa erillistä hakuaan tänä keväänä. Nuorimpien oppilaiden sijoittaminen joko valmentavaan opetukseen tai musiikin perusopintoihin tehdään konservatoriossa ilmoittautumisen jälkeen. Oppilaspaikka pyritään tarjoamaan mahdollisimman monelle.

Oppilaaksi ilmoittaudutaan vain yhden kerran (ei useita hakemuksia eri instrumentteihin). Ilmoittauduttaessa on ensisijaisen instrumentin (soitin / laulu) lisäksi mahdollista kertoa myös vaihtoehtoisesta kiinnostavasta instrumentista. Oppilaspaikkaa voidaan tarjota ilmoitetun vaihtoehtoisen instrumentin opintoihin, mikäli ensisijaisen instrumentin opintoihin ei olisi paikkoja tarjolla.

Soittoharrastus edellyttää, että oppilaalla on käytössään oma soitin. Opettajat neuvovat soittimen hankinnassa lukuvuoden alussa. Konservatoriolla on rajallinen määrä soittimia oppilaiden lainattavaksi.

Puhallinten soiton aloittaminen edellyttää sitä, että lapsen etuhampaat ovat vaihtuneet maitohampaista pysyviksi hampaiksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika on päättynyt. Oppilaspaikan saaneiden nimet ilmoitetaan konservatorion verkkosivuilla ti 9.6.2020.

Emme anna hyväksyttyjen nimiä puhelimitse tai sähköpostitse. Jos hakija ei ole antanut nimen julkaisulupaa verkkosivuilla, lähetetään hänelle tieto postitse.

Ilmoittautumiseen liittyvät tiedustelut sähköpostitse osoitteesta konservatorio@konservatorio.fi tai puhelimitse numerosta 09 5860 580.

Lisätietoja valmentavasta opetuksesta

Lisätietoja nuorten laulukoulusta