fbpx

Pääsykokeet musiikkiopistoon ja aikuisten opetukseen

Lukuvuodelle 2021-2022 haettiin musiikin perusopintoihin, musiikin syventäviin opintoihin ja aikuisten opetukseen to 6.- ti 11.5.2021 täyttämällä verkkolomake ja lähettämällä pääsykokeen korvaava video (10- vuotiaiden ja tätä vanhempien tapauksessa) konservatoriolle. Hakuaika on nyt päättynyt.

Uusia oppilaita voidaan ottaa instrumenttikohtaisesti vapaana olevia oppilaspaikkoja vastaava määrä.

Alle 10-vuotiaat oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ensimmäisen lukuvuoden aikana varmistetaan oppilaan kiinnostus ja edellytykset tavoitteelliseen musiikin harrastamiseen. Nuorimpia hakijoita ohjataan ensisijaisesti valmentavaan opetukseen.

Oppilaspaikan saaneiden on toimitettava todistus tai opintorekisteriote aiemmin suorittamistaan musiikkiopinnoista annettuun päivämäärään mennessä (syyslukukauden alkuun mennessä) osoitteeseen konservatorio@konservatorio.fi .

Soittoharrastus edellyttää, että oppilaalla on käytössään oma soitin. Opettajat neuvovat soittimen hankinnassa lukuvuoden alussa. Konservatoriolla on rajallinen määrä soittimia oppilaiden lainattavaksi.

Puhallinten soiton aloittaminen edellyttää sitä, että lapsen etuhampaat ovat vaihtuneet maitohampaista pysyviksi hampaiksi.

Oppilasvalinnan tulokset julkistetaan konservatorion verkkosivuilla ti 8.6.2021.

Emme anna hyväksyttyjen nimiä puhelimitse tai sähköpostitse. Jos hakija ei ole antanut lupaa nimen julkaisuun verkkosivuilla, hänelle lähetetään tieto postitse.

Lisätietoa musiikkiopistosta