fbpx

Helsingin Konservatorio etsii kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen

Helsingin KonservatorioHelsingin Konservatorio perinteikäs ja dynaaminen 1000 oppilaan / opiskelijan ja 100 työntekijän yksityinen musiikkioppilaitos, jonka koulutustarjonta ulottuu musiikkileikkikoulusta alan ammattiopintoihin. Modernit toimitilamme sijaitsevat metroaseman tuntumassa merellisessä Ruoholahdessa.

 

 

 

Haemme teknisen henkilökuntamme vakituiseksi jäseneksi

KIINTEISTÖNHOITAJAA

Kiinteistönhoitajan työtehtävät painottuvat konservatoriokiinteistön hoitoon, ylläpitoon, turvallisuuteen ja käyttöön. Kiinteistö- ja automaatiotekniikan valvonta, pienet korjaus-, huolto- ja asennustyöt sekä vahtimestareiden ajoittainen sijaistaminen ovat tärkeä osa tehtäväkenttää. Kiinteistönhoitaja valvoo kiinteistöpalveluiden sopimuskumppaneiden työsuoritteita ja on käytettävissä hätätyöhön poikkeustilanteissa. Viikottainen työaika on 38 h 15 min.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa alan koulutusta, työn kautta hankittua vahvaa ammattitaitoa sekä riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme Sinulta monipuolista kiinteistötekniikan tuntemusta, kykyä itsenäiseen työhön sekä ajantasaisia IT-taitoja. Etua on suoritetuista EA-, alkusammutus- ja väestönsuojan hoitajakursseista sekä tulityötutkinnosta.

Tarjoamme Sinulle viihtyisän ja kannustavan työympäristön työpaikalla, jossa osaamista arvostetaan ja työsuhteet ovat perinteisesti pitkiä. Henkilökuntamme työterveyshuolto  on järjestetty Mehiläinen Oy:ssä.

Lähetä kirjallinen hakemus, johon sisältyy palkkatoivomus ja ansioluettelo, 23.3.2020 mennessä osoitteeseen harri.pellikka@konservatorio.fi. Tehtävä voidaan täyttää nopeallakin aikataululla. Työntekijän valinta on ehdollinen kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen sekä  lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisen rekisteriotteen.

 

Lisätietoja antaa hallintojohtaja Harri Pellikka, gsm 050 5643488.

 

 

Takaisin edelliselle sivulle