Helsingin Konservatorio etsii kirjastonhoitajaa / informaatikkoa

Helsingin Konservatorio on perinteikäs ja dynaaminen musiikkioppilaitos, jossa annetaan musiikin taiteen perusopetusta sekä musiikkialan perustutkintokoulutusta (ammatillinen toinen aste). Haemme osaavan asiantuntijaorganisaatiomme vakituiseksi jäseneksi

KIRJASTONHOITAJAA / INFORMAATIKKOA

Kirjastonhoitajan vastuulle kuuluvat musiikin tietopalvelutehtävät, kirjaston asiakaspalvelu sekä opetuksessa tarvittavan nuotti-, kirja-, äänite- ja verkkoaineiston hankinta ja luettelointi.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä suoritettuja kirjasto- ja informaatioalan opintoja, kokemusta kirjastotyöstä, erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyvää tietoteknistä osaamista, yleissivistystä sekä koeteltuja vuorovaikutustaitoja. Etua on klassisen musiikin tuntemuksesta, Mikromarc-kirjastojärjestelmän sekä RFID-lainausteknologian hallitsemisesta sekä valmiudesta ottaa hoidettavaksi oppilaitoksen tietosuojavastaavan tehtävät. Toivomme Sinun seuraavan innostuneesti kirjastoalan ilmiöitä ja haluavan kehittää entisestään Helsingin Konservatorion kirjastopalveluita. Työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Viikkotyöaika on 36 t 15 min (toimistotyöaika). Päivittäinen työaika on 7 t 15 min (liukuvasti välillä 8.30 – 18.00) jonka lisäksi päivään sisältyy 30 minuutin ruokatunti (jota ei lasketa viikkotyöaikaan). Päivittäinen työaika voi vaihdella kirjaston aukioloaikojen mukaisesti.  Etätyötä on mahdollisuus tehdä sovittavalla tavalla. Arkipäivän työajalta ei suoriteta iltalisiä.

Tarjoamme erinomaisen työympäristön ja haasteellisen tehtävän kannustavassa työilmapiirissä. Työtehtävä otetaan vastaan mahdollisimman nopeasti. Työntekijän valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän rikosrekisteriotteen ja hänet on todettu työhöntulotarkastuksessa työkykyiseksi.

Toimita hakemus palkkatoivomuksineen sekä ansioluetteloineen 14.5.2021 mennessä osoitteeseen harri.pellikka@konservatorio.fi.

Lisätietoja antaa arkisin klo 12-17 kirjastonhoitaja Jaska Järvilehto, p. 09 – 5860 5821.

Tietoa kirjastosta:          www.konservatorio.fi/palvelut/kirjasto/

Verkkokirjasto:               helkons.mikromarc.fi/helkons