fbpx

Helsingin Konservatorio etsii laitoshuoltajaa/siivoojaa

Helsingin Konservatorio perinteikäs ja dynaaminen yksityinen musiikkioppilaitos, jonka koulutustarjonta ulottuu musiikkileikkikoulusta alan ammattiopintoihin. Modernit toimitilamme sijaitsevat metroaseman tuntumassa merellisessä Ruoholahdessa.

Haemme siivoustiimimme vakituiseksi jäseneksi

LAITOSHUOLTAJAA / SIIVOOJAA

Sovellamme kuukausittain kiertävää aluejakoa.  Työt painottuvat koulusiivoukseen, tärkeitä kohteita ovat konserttisali ja aularavintola. Viikottainen työaika on 38 h 15 min ja työpäivä alkaa arkisin klo 5.45. Ilta- ja viikonlopputyötä on aika ajoin. Edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen taitoa minkä vuoksi otamme huomioon vain suomeksi kirjoitetut työhakemukset.

Toivomme Sinulta alan työkokemusta, siivouskoneiden ja pintamateriaalien tuntemusta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja innostunutta asennetta. Alan ammattitutkinnosta on etua. Tarjoamme upean työympäristön ja ajanmukaisen laitekannan. Henkilökuntamme työterveyshuolto  on järjestetty Mehiläinen Oy:ssä.

Lähetä kirjallinen hakemus, johon sisältyy palkkatoivomus ja ansioluettelo, 16.5.2021 mennessä osoitteeseen harri.pellikka@konservatorio.fi. Työntekijän valinta on ehdollinen kunnes valittu on todettu työhöntulotarkastuksessa työkykyiseksi.

Työn sisältöä koskevia lisätietoja antaa siivoustyönohjaaja Jenny Hellman

gsm 040 455 4143 (arkisin klo 11 – 15), jenny.hellman@konservatorio.fi

Takaisin edelliselle sivulle