Helsingin Konservatorio pysyy suljettuna 13.5. asti, opetus jatkuu etäopetuksena

Konservatorion tilat pysyvät suljettuina ainakin 13.5. saakka. Konservatorion konsertit ja muut tapahtumat on peruttu toukokuun loppuun asti. Tämä koskee myös lukuvuoden päättäjäisiä. Oppilaiden ja opiskelijoiden todistusten jakaminen ja valmistumisjuhlallisuudet järjestetään syksyllä. Tiedot syyskauden konserteista julkaistaan verkkosivuillamme kesän aikana.

ETÄOPETUS

Helsingin Konservatoriossa on siirrytty onnistuneesti musiikin etäopetukseen viime viikkojen aikana. Etäopetus on aloitettu mahdollisimman tutuilla menetelmillä ja välineillä. Lähiviikkojen aikana toimintatavat tarpeen mukaan vielä monipuolistuvat ja kehittyvät. Tämänhetkisten tietojemme mukaan etäopetus jatkuu vielä ainakin 13.5. saakka. On mahdollista, että lähiopetukseen ei voida palata enää kevätlukukauden aikana.

Ammattiopiskelijoiden ammattiosaamisen näyttöjä ja musiikkiopiston oppilaiden taitokonsertteja on kevään aikana mahdollista tehdä etäjärjestelyin. Konservatoriolaisille on lähetetty asiaa koskevaa informaatiota sähköpostitse sekä Wilman kautta.

Tiedotamme oppilaillemme, opiskelijoillemme ja heidän huoltajilleen sähköpostitse muutoksista, aikataulusta ja käytännöistä. Pidäthän yhteistietosi ajan tasalla, ja päivität muuttuneen sähköpostiosoitteen konservatoriolle?

Suosittelemme seuraamaan tiedotusta myös verkkosivuillamme.

Lue lisää kevään etäopetusjärjestelyistä

KONSERVATORION KIRJASTO

Kirjaston asiakaspalvelu on suljettu toistaiseksi. Helsingin Konservatorion kirjaston asiakkaiden kaikkien lainojen laina-aikoja on jatkettu 29.5.2020 asti. Kirjastoasioissa voi ottaa yhteyttä sähköpostilla: kirjasto@konservatorio.fi

AMMATILLISEN KOULUTUKSEN PÄÄSYKOKEET KEVÄÄLLÄ 2020

Musiikin ja pianonvirityksen osaamisalojen pääsykokeet järjestetään aiemmin ilmoitetun aikataulun mukaisesti, mutta etäjärjestelyin. Hakijoille on tiedotettu pääsykoeohjeista sähköpostitse. Näet aikataulun täältä.

PERUSOPETUKSEN OPPILASVALINTA KEVÄÄLLÄ 2020

Helsingin Konservatorion musiikin taiteen perusopetukseen (musiikkiopisto ja aikuisten opetus) otetaan uusia oppilaita tänäkin keväänä. Ilmoitamme oppilasvalinnan järjestelyistä kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa huhtikuun alussa.

Toivotamme kaikille oppilaillemme, opiskelijoillemme, opettajillemme, hakijoillemme, henkilökunnallemme ja muille kulttuurin ystäville mahdollisimman mukavaa kevättä! Pysytään terveinä!