fbpx

Avoimet työpaikat

Helsingin Konservatorio perinteikäs ja dynaaminen 1000 oppilaan ja 100 opettajan yksityinen musiikkioppilaitos, jonka koulutustarjonta ulottuu musiikkileikkikoulusta alan ammattiopintoihin. Modernit toimitilamme sijaitsevat metroaseman tuntumassa merellisessä Ruoholahdessa.

 Haemme siivoustiimimme vakituiseksi jäseneksi

LAITOSHUOLTAJAA / SIIVOOJAA

Sovellamme kuukausittain kiertävää aluejakoa.  Työt painottuvat koulusiivoukseen, tärkeitä kohteita ovat konserttisali ja aularavintola. Viikoittainen työaika on 38 h 15 min ja työpäivä alkaa arkisin klo 5.45. Ilta- ja viikonlopputyötä on aika ajoin. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Toivomme Sinulta alan työkokemusta, siivouskoneiden ja pintamateriaalien tuntemusta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja innostunutta asennetta. Tarjoamme upean työympäristön ja ajanmukaisen laitekannan. Henkilökuntamme työterveyshuolto  on järjestetty Mehiläinen Oy:ssä.

Lähetä kirjallinen hakemus, johon sisältyy palkkatoivomus ja ansioluettelo, 23.10.2020 mennessä osoitteeseen harri.pellikka(at)konservatorio.fi. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Työntekijän valinta on ehdollinen kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen.

Työn sisältöä koskevia lisätietoja antaa siivoustyönohjaaja Jenny Hellman gsm 040 455 4143 (arkisin klo 11 – 15), jenny.hellman(at)konservatorio.fi