fbpx

Kirjasto

Kopiointi, tulostaminen ja skannaaminen

Monitoimilaitteet

Helsingin Konservatoriossa on monitoimilaitteita, joilla voi kopioida, skannata ja tulostaa.

Monitoimilaitteet sijaitsevat kirjastossa sekä 2. kerroksen kävelysilloilla.

Kopiointi- ja tulostusarvon lataaminen

Helsingin Konservatorion ammattiopiskelijat ja henkilökunta kirjautuvat laitteelle omalla käyttäjätunnuksellaan. Käyttäjätunnukseen on mahdollista liittää jokin seuraavista tunnistekorteista kirjautumisen helpottamiseksi:

  • HSL:n matkakortti
  • kirjastosta saatava harmaa kopiokortti.

Kopiointi- ja tulostusarvon lataaminen käyttäjätilille tapahtuu verkkopankkitunnuksilla osoitteessa:

Ohje:

Ilman verkkopankkitunnuksia kopiointi- ja tulostusarvoa voi siirtää käyttäjätunnukselle ostamalla kirjaston asiakaspalvelusta palveluaikana 5 euron hintaisen latauslipukkeen.

Kopiokortit

Konservatorion oppilaat, joilla ei ole verkkotunnuksia, voivat ostaa erillisen kopiokortin kirjaston palveluaikana. Kopiokortilla ei voi tulostaa eikä skannata.

Kopiokorttihinnasto

1 €: kopioita enintään 7 kpl, 2 €: kopioita enintään 16 kpl, 5 €: kopioita enintään 45 kpl, 10 €: kopioita enintään 100 kpl.

Tulostaminen

Helsingin Konservatorion ammattiopiskelijat ja henkilökunta voivat maksutta tulostaa mustavalkoisia A4-tulosteita tulostimilla, jotka sijaitsevat kirjastossa, luokassa R-150 sekä 3. kerroksen kävelysillalla.

Monitoimilaitteilla tulostaminen on maksullista. Monitoimilaitteilla on mahdollista tulostaa myös A3-kokoisia sekä väritulosteita:

Skannaaminen

Helsingin Konservatorion ammattiopiskelijat ja henkilökunta voivat skannata monitoimilaitteilla. Skannaaminen on maksutonta.