fbpx

Kirjasto

Kopiointi, tulostaminen ja skannaaminen

Monitoimilaitteet

Helsingin Konservatoriossa on monitoimilaitteita, joilla voi kopioida, skannata ja tulostaa.

Monitoimilaitteet sijaitsevat kirjastossa sekä 2. kerroksen kävelysilloilla.

Kopiointi- ja tulostusarvon lataaminen

Helsingin Konservatorion ammattiopiskelijat ja henkilökunta kirjautuvat laitteelle omalla käyttäjätunnuksellaan. Käyttäjätunnukseen on mahdollista liittää jokin seuraavista tunnistekorteista kirjautumisen helpottamiseksi:

  • HSL:n matkakortti
  • kirjastosta saatava harmaa kopiokortti.

Kopiointi- ja tulostusarvon lataaminen käyttäjätilille tapahtuu verkkopankkitunnuksilla osoitteessa:

Ohje:

Ilman verkkopankkitunnuksia kopiointi- ja tulostusarvoa voi siirtää käyttäjätunnukselle ostamalla kirjaston asiakaspalvelusta palveluaikana 5 euron hintaisen latauslipukkeen.

Kopiokortit

Konservatorion perusopetuksen oppilaat ja ulkopuoliset asiakkaat tarvitsevat erillisen kopiokortin, jonka voi ostaa kirjastosta palveluaikana. Kopiokortilla ei voi tulostaa eikä skannata.

Kopiokorttihinnasto

Hinta Kopioita enintään 1 € 7 kpl  (yksipuolinen mustavalkoinen A4) 2 € 16 kpl 5 € 45 kpl 10 € 100 kpl

Tulostaminen

Helsingin Konservatorion ammattiopiskelijat ja henkilökunta voivat maksutta tulostaa mustavalkoisia A4-tulosteita tulostimilla, jotka sijaitsevat kirjastossa, luokassa R-150 sekä 3. kerroksen kävelysillalla.

Monitoimilaitteilla tulostaminen on maksullista. Monitoimilaitteilla on mahdollista tulostaa myös A3-kokoisia sekä väritulosteita:

Skannaaminen

Helsingin Konservatorion ammattiopiskelijat ja henkilökunta voivat skannata monitoimilaitteilla. Skannaaminen on maksutonta.