Kirjasto

Ajankohtaista

Konservatorion uusi oma verkkokirjasto avataan elokuussa

Helsingin Konservatorion kirjaston aineiston lainaaminen ja lainojen uusiminen ei ole enää mahdollista Arsca-kirjastojärjestelmässä. Palautuksia voi jättää kirjaston palautuslaatikkoon.

Kirjaston aukioloajat

Kirjasto on suljettu kesäloman aikana 3.6.-12.8.

Yhteystiedot

Aineistohaku: https://helkons.mikromarc.fi/helkons

Sähköposti: kirjasto@konservatorio.fi

Jaska Järvilehto, kirjastonhoitaja
jaska.jarvilehto@konservatorio.fi

Naxos Music Library ja Naxos Video Library

Helsingin Konservatorion ammattiopiskelijoilla ja henkilökunnalla on käytettävissä klassisen musiikin suoratoistopalvelut Naxos Music Library ja Naxos Video Library. Palveluihin kirjautumiseen tarvittavat tunnukset saa kirjastonhoitajalta.

Naxos Music Library  sisältää klassisen musiikin keskeisten levy-yhtiöiden tärkeimmät julkaisut hyvällä äänenlaadulla. Useista levyistä on luettavissa myös esite- ja librettoliitteet.

Naxos Video Libraryn kautta on katsottavissa lukuisia korkealaatuisia ooppera- ja konserttitaltiointeja.

Kopiointi

Kirjastossa on asiakkaiden käytössä monitoimilaite, jolla voi kopioida, tulostaa ja skannata.

Kopiointi- ja tulostusarvon lataaminen

Helsingin Konservatorion ammattiopiskelijat ja henkilökunta kirjautuvat laitteelle omalla käyttäjätunnuksellaan. Kopiointi- ja tulostusarvon lataaminen käyttäjätilille tapahtuu verkkopankkitunnuksilla osoitteessa:

Ohjeita:

Ilman verkkopankkitunnuksia kopiointi- ja tulostusarvoa voi siirtää käyttäjätunnukselle ostamalla kirjaston asiakaspalvelusta palveluaikana 5 euron hintaisen latauslipukkeen.

Kopiokortit

Konservatorion perusopetuksen oppilaat ja ulkopuoliset asiakkaat tarvitsevat erillisen kopiokortin, jonka voi ostaa kirjastosta palveluaikana. Kopiokortilla ei voi tulostaa tai skannata.

Kopiokorttien hinnat:

Hinta Kopioita
 1 €  7 kpl (mustavalkoinen A4)
 2 €  16 kpl  "
 5 €  45 kpl  "
 10 € 100 kpl  "