Kirjasto

Ajankohtaista kirjastossa

Kesälainat ovat erääntyneet 8.11. Pyydämme kaikkia asiakkaitamme uusimaan tai palauttamaan ennen kesälomaa lainatut aineistot.

Ulkopuolisten asiakkaiden lainausoikeus kirjastossa on päättynyt. Kirjasto palvelee jatkossakin Helsingin Konservatorion väkeä entiseen tapaan.

Kirjastoyhteistyö Metropolia Ammattikorkeakoulun kanssa on päättynyt: http://libguides.metropolia.fi/4kampukselle/ruoholahti

Kirjasto on avoinna lukukausien aikana

Omatoimikirjasto:
ma-pe klo 8-20

Palveluaika:
ma-pe klo 12-17

Yhteystiedot

Aineistohaku ja lainojen uusinta: https://arsca.linneanet.fi

Puhelin palveluaikana: 09 5860 5823
Sähköposti: kirjasto@konservatorio.fi

Jaska Järvilehto, kirjastonhoitaja
jaska.jarvilehto@konservatorio.fi

Käyttösäännöt

Kirjaston lainausoikeus voidaan myöntää Helsingin Konservatorion oppilaille, opiskelijoille ja henkilökunnalle sekä Helsingin Konservatorion kuoro- ja orkesteritoimintaan osallistuville henkilöille. Lainausoikeutta pitää erikseen hakea kirjastosta.

Aineiston lainaamiseen tarvitaan kirjastokortti, jonka saa täyttämällä kirjaston asiakastietolomakkeen ja esittämällä henkilöllisyystodistuksen kirjaston asiakaspalvelussa. Alle 15-vuotiaalta tarvitaan lisäksi huoltajan kirjallinen suostumus ja kirjastokortti luovutetaan vain huoltajan läsnä ollessa.

Lue käyttösäännöt: Helsingin Konservatorion kirjaston käyttösäännöt ja hinnasto (pdf)

Voit tulostaa asiakastietolomakkeen ja tuoda sen kirjastoon palveluaikana:

Hinnasto

Myöhästymismaksu: 0,20 € / vrk / nide

Uusi kirjastokortti kadonneen tilalle: 3 €

Aineistokorvaus: Helsingin Konservatorion säätiö laskuttaa kadonneesta, vaurioituneesta tai puutteellisena palautetusta kirjastoaineistosta uuden vastaavan niteen hankintahinnan.

Kopiointi

Kirjastossa on asiakkaiden käytössä monitoimilaite, jolla voi kopioida, tulostaa ja skannata.

Helsingin Konservatorion ammattiopiskelijat ja henkilökunta kirjautuvat laitteelle omalla käyttäjätunnuksellaan. Kopiointi- ja tulostusarvon lataaminen käyttäjätilille tapahtuu verkkopankkitunnuksilla osoitteessa https://elomake.metropolia.fi/lomakkeet/12728

Ohjeita:

Konservatorion perusopetuksen oppilaat tarvitsevat erillisen kopiokortin, jonka voi ostaa kirjastosta palveluaikana. Kopiokorttien hinnat:

1 €:      7 kpl mustavalkoisia A4-kopioita
2 €:   16 kpl  ”
5 €:   45 kpl ”
10 €: 100 kpl ”