fbpx

Elohopea-orkesteri

Elohopea sanana samaistettiin muinaisessa Egyptissä Thotiin, magian, tieteen ja taiteen jumalaan. Kiinassa ja Tiibetissä elohopealla uskottiin olevan myös elämää pidentäviä ja terveyttä edistäviä vaikutuksia. Keskiviikkoisin Helsingin Konservatoriossa luomme Elohopea-orkesterin harjoituksissa magiaa, taidetta ja terveyttä elämään.

Orkesterissa soittaa eloisia ja vilkkaita, elohopean tavoin notkeudella ja nopeudella valjastettuja 8–12-vuotiaita lapsia. Tavoitteena on onnistua soittamaan yhdessä hyvällä, eloisalla asenteella.

Hyvää Uutta Vuotta 2021 kaikille elohopealaisille ja heidän vanhemmilleen!

Aloitamme vuoden 2021 harjoitukset ke 20.1. Zoomin välityksellä. Silloin harjoittelemme pienryhmissä.  James Bond -biisin nuotit kannattaa kaivaa esiin ja treenata sitä vähän jo  etukäteen, lisäksi joka ryhmälle on tulossa omaa soitettavaa. Tiedotamme yksityiskohdista myöhemmin.

Koska korona- tilanne voi muuttua nopeasti, tarvitsemme Elohopealle nopeaa tiedotuskanavaa. Toivomme siksi voivamme perustaa elohopealaisten vanhemmille/soittajille oman pikaviestiryhmän (esim. WhatsAppiin). Tarvitsisimme nyt tiedon, olisiko teidän perheenne tähän valmis ja mikä numero tai numerot perheestänne ryhmään ilmoitetaan? Toivoisimme siis, että vastaisitte tähän mailiin mahdollisimman pian ja kertoisitte tiedon meille. Tarvitsemme myös tiedon, jos ette halua ryhmään. Suuri kiitos!

Mukavaa soittokevättä!

Toivottaen,

Mari, Leila, Pauliina & Iiris

110121 Elohopea.pdf

Happy New Year 2021 to all Elohopea players and their parents!

We start this year’s rehearsals on Wed. 20.1. by Zoom. We play then in small groups. Practice James Bond a bit beforehand, in addition every group will have some own piece to play. You will get more information later.

Because corona situation can change rapidly, we would need a quick channel to inform Elohopea’s parents and players (f.e.  in WhatsApp). We now need to know, if your family would be willing for this and what is the number/numbers which we can put to this group. We need also to know if you don’t want to be part of the group. Thank you we much!

Have a nice and musical spring!

Yours,

Mari, Leila, Pauliina & Iiris

 

Harjoitukset ovat tavallisesti keskiviikkoisin klo 16.30–18.00 Konserttisalissa. Toisinaan jakaudutaan harjoittelemaan myös vapaanan oleviin luokkatiloihin.

Elohopea-orkesteria johtavat Leila Kurkikangas ja Mari Kortelainen. Sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@konservatorio.fi.