fbpx

Helsingin Konservatorion konserttitoiminta laajenee verkkoon

Vallitseva koronatilanne on otettu huomioon Helsingin Konservatorion konserttitoiminnassa, ja konsertteja on pystytty järjestämään erityisjärjestelyin. Käytössä olevia varotoimia päivitetään aina tarpeen mukaan.

Helsingin Konservatorion suurimpia konsertteja voi seurata tänä syksynä etänä. Suoratoisto tulee olemaan käytössä niissä konserteissa, joita ei muuten olisi mahdollista toteuttaa riittävän turvallisesti. Toistaiseksi verkossa seurattavissa olevat konsertit järjestetään ilman yleisöä.

Suoratoistoseurantamahdollisuus tulee olemaan käytössä muun muassa Visollo-orkesterin konsertissa 27.10. sekä Helsinki Concordian Sinfonisin sävelin -konsertissa 3.11. Näitä konsertteja on mahdollista seurata reaaliajassa Helsingin Konservatorion YouTube-kanavalla. Linkki seurantaan tulee löytymään konsertin aikana verkkosivuiltamme.

Suoratoistettavien konserttien seuraaminen tulee olemaan maksutonta, ja kaikille avointa.

Linkki suoratoistoon lisätään ennen konserttia verkkosivujemme etusivulle Ajankohtaista-laatikkoon, josta se on löydettävissä helposti. Suoratoisto löytyy tietysti myös suoraan YouTube-kanavaltamme.

Helsingin Konservatorion koko konserttitarjontaa ei ole suinkaan siirretty verkkoon. Loppusyksylle on luvassa vielä useita kiinnostavia konsertteja, myös paikan päällä koettavia. Näet tarjontamme verkkosivujemme tapahtumakalenterista.

Varmistathan kuitenkin aina sivuiltamme konsertin ajankohdan ja mahdolliset erityisjärjestelyt ennen konserttiin tuloa. Muutokset päivitetään aina verkkosivuillemme.

Takaisin edelliselle sivulle