Kevätkaudella yli 80 klassisen musiikin konserttia ja operetti

Helsingin Konservatorio järjestää kevätlukukaudella 2019 yli 80 konserttia. Kevään suurin tuotanto on Jacques Offenbachin operetti Orfeus manalassa, jonka ensi-ilta on 15. helmikuuta. Operetissa soittaa Helsinki Concordia ja rooleissa on ammatillisen koulutuksen laulajia. Kevään kaikki konsertit on julkaistu konservatorio.fi/tapahtumat -sivulla.

– Orfeus manalassa -operetti tarjoaa Helsinki Concordian soittajille ja laulunopiskelijoille hienon mahdollisuuden päästä tekemään oikea oopperaproduktio. Teoksen ohjaa Juulia Tapola ja johtaa Petri Sakari, kertoo tuottaja Jaakko Haapaniemi. Kevään runsaasta konserttitarjonnasta hän poimii vinkiksi muutamia mielenkiintoisia uutuuksia.

– Maaliskuun 24. päivä järjestämme ensimmäisen konsertin harvinaisella, vuonna 1855 rakennetulla Eduard Seuffert -flyygelillä, jonka saimme käyttöömme viime keväänä. Esiintymään on tulossa mm. Tuija Hakkila, omia opettajiamme ja oppilaitamme. Tarjoamme tänä keväänä myös ensi kertaa ammatillisen koulutuksen opiskelijoiden näyttökonsertit festivaalin muodossa huhtikuun lopussa. Näyttö! -festivaalin konsertteja kuullaan konservatorion konserttisalissa.

Helsingin Konservatorion oppilaat esiintyvät kevään aikana kolmesti Uuden lastensairaalan pääsisäänkäyntiaulassa: 22.1., 19.3. ja 14.5. Suosittu jokakeväinen koko perheen Visseli-soitinesittelypäivä järjestetään 13.4. Konservatorion omassa opettajakonserttien sarjassa esiintyy 5.5. harppuduo Lily-Marlene Puusepp ja Saija Lahtinen.

Katso kevään konsertit konserttikalenterista

Takaisin edelliselle sivulle