Kirjasto palvelee tästä syksystä lähtien vain konservatoriolaisia

Tästä syksystä lähtien Helsingin Konservatorion kirjasto keskittyy palvelemaan ainoastaan konservatorion oppilaita, opiskelijoita ja henkilökuntaa. He voivat asioida kirjastossa entiseen tapaan. Aineiston lainaus ulkopuolisille asiakkaille on päättynyt. Metropolia Ammattikorkeakoulun väkeä palvelee musiikkiasioissa jatkossa Metropolian Arabian kirjasto.

– Jos edellisestä käyntikerrasta on vierähtänyt hieman pidempi hetki, kannattaa piipahtaa kirjastossa palveluaikana päivittämässä kirjastokortin voimassaolo, vinkkaa kirjastonhoitaja Jaska Järvilehto. Alle 15-vuotiaan asiakkaan kirjastokortti on voimassa yhden lukuvuoden kerrallaan.

Uudet asiakkaat hakevat lainausoikeutta täyttämällä asiakastietolomakkeen, jonka voi noutaa paikan päältä kirjastosta tai ladata kirjaston verkkosivuilta

Kirjasto on käytettävissä omatoimisesti maanantaista perjantaihin klo 8–20. Kirjastonhoitaja on paikalla arkisin klo 12–17.