fbpx

Koko perheen musiikkisatukonsertissa kuullaan tuttuja klassikoita ja uusia sävelmiä

Mitä tapahtuu, kun sammakko löytää aarteen? Entä onko ketulla kalaonnea? Tämä kaikki selviää Sammakkolammen aarre -konsertissa 6. syyskuuta Helsingin Konservatorion konserttisalissa. Koko perheen vuorovaikutteisessa konsertissa kuullaan mm. klassisia sävelmiä, tuttuja ja ihastuttavia uudempia sävelmiä. Konserttia suositellaan yli 3-vuotiaille.

– Tarjoilemme koko perheelle tunnelmia hilpeästä haikeaan jännitystä unohtamatta. Konsertti sisältää monipuolista musiikkia, joka on sovitettu yhteen tarinan kanssa, kertoo Helsingin Konservatorion kitaransoiton ja soitinvalmennuksen opettaja Fiona Tharmaratnam. Hänen lisäkseen Piilometsän Tarinayhtyeessä esiintyvät musiikkipedagogit Sari Kallioranta (sammakko), Siina Hirvonen (kettu), Malla Pelo (laulu), Pauliina Puukko (viulu) ja Katja Sirkiä (huilu).

Piilometsän Tarinayhtye liittyy läheisesti konservatorioon

Piilometsän Tarinayhtye on perustettu syksyllä 2013. Se on esiintynyt vuodesta 2014 alkaen lukuisissa päiväkodeissa ja kouluissa. Yhtyeen kokoonpano vaihtelee ohjelmasta riippuen.

– Helsingin Konservatoriolla on suuri vaikutus Tarinayhtyeen syntyyn. Lähes kaikki yhtyeemme jäsenet ovat opiskelleet täällä aikoinaan musiikkileikkikoulunopettajan opintolinjan yliopettaja Ritva Ollarannan oppilaina. Lisäksi kaikki yhtyeen jäsenet ovat opettaneet tai opettavat edelleen Helsingin Konservatoriossa. Olemme iloisia, että konserttimme pääsee aloittamaan syyskauden tällaisena juhlavuonna, kun konservatorio on toiminut näissä tiloissa Ruoholahdessa jo 20 vuotta, hymyilee Tharmaratnam.

Sammakkolammen aarre -konsertin liput ovat myynnissä tapahtumasivun verkkokaupassa.

 

teksti: Raija Kaljunen
kuva: Ann-Kristina Al-Zalimi

Takaisin edelliselle sivulle