Konservatorion uusi oma verkkokirjasto avataan elokuussa

Helsingin Konservatorio avaa asiakkailleen elokuussa 2019 uuden, konservatorion oman verkkokirjaston. Uusi verkkokirjasto korvaa konservatoriolaisten käytössä olleen Arsca-kirjastopalvelun.

– Uuteen verkkokirjastoomme siirretään kaikki aineistomme eli lähes 1000 kirjaa, noin 16 600 nuottia ja 1400 äänitettä. Kaikkien asiakkaidemme tiedot ja lainat siirretään automaattisesti uuteen järjestelmään. Tervetuloa käymään heti kesäloman jälkeen kirjastossa, jossa vaihdetaan vanha kirjastokortti uuteen ja saat PIN-koodin ja käyttöohjeet! Järjestän myös syksyllä uuden verkkokirjaston opastus- ja esittelytilaisuuksia, kertoo kirjastonhoitaja Jaska Järvilehto.

Muutoksia palveluissa kevään aikana

Uuden kirjastojärjestelmän rakentaminen ja käyttöönotto muuttaa jonkin verran keväällä kirjaston palveluita.

• 10. huhtikuuta alkaen kirjastossa ei ole keskiviikkoisin asiakaspalvelua, mutta kirjastonhoitajan tavoittaa sähköpostitse kirjasto (at) konservatorio.fi
  • Viimeinen lainauspäivä on 10. toukokuuta.
  • Aineistoja voi palauttaa vielä 13.–31. toukokuuta, mutta lainoja ei voi silloin enää uusia. Kaikkien kesälainojen eräpäiväksi tulee 30. syyskuuta.

Helsingin Konservatorion uusi verkkokirjasto julkaistaan elokuussa osoitteessa konservatorio.fi/kirjasto.

teksti ja kuva: Raija Kaljunen