fbpx

Syksyn konserttiohjelmisto on julkistettu

Helsingin Konservatorion syksy on tuttuun tapaan täynnä klassista musiikkia. Syksyn konsertit on nyt julkaistu verkkosivujemme tapahtumakalenterissa. Sivuiltamme löydät myös tietoa tartuntatilanteen vuoksi tehdyistä varotoimistamme.

Syksyn konserttiohjelmasta löytyy klassista musiikkia joka makuun. Kuoromme ja orkesterimme esiintyvät syksyn mittaan useissa konserteissa.

Viulu-, piano, -huilu-, harppu-, ja klarinettiohjelmistoa sekä klassista laulua pääsee kuuntelemaan syyskuusta joulukuuhun kahdessa salissamme maksuttomissa oppilas-, ja opiskelijakonserteissa.

Ohjelmassa on myös mm. opettajakonsertti Syyssonaatit 9.11. (Liput 10/5€)

Omien tuotantojen lisäksi konservatoriolla kuullaan mielenkiintoisia vierailuesityksiä sekä Kaartin soittokunnan konsertteja.

Turvallinen konserttielämys

Helsingin Konservatoriossa luonnollisesti seurataan koronaepidemian kehittymistä, ja noudatetaan annettuja suosituksia. Livekonserttien toteutus nykyisessä tilanteessa edellyttää varautumista ja huomaavaisuutta niin vieraalta, kuin järjestäjältäkin.

Pyydämme konserttivieraitamme huomioimaan seuraavat järjestelyt:

  • Olemme varanneet aulaan käsidesiä, jotta hyvästä käsihygieniasta huolehtiminen olisi helpompaa. Aulassa on myös WC-tiloja, joissa kädet voi pestä.
  • Olemme vähentäneet saliemme asiakaspaikkoja, jotta turvavälit toteutuvat myös salissa. Konserttisalissa joka toinen rivi on poistettu käytöstä. Seurueiden väliin on jäätävä kaksi tyhjää paikkaa.
  • Kamarimusiikkisalissa istuimet on sijoitettu kauemmaksi toisistaan.
  • Molemmat salimme ovat siistejä ja hyvin ilmastoituja. Siivousta on tehostettu entisestään.
  • Suosittelemme hengityssuojaimen käyttöä sisätiloissa sekä Koronavilkku-sovelluksen lataamista. Pidä turvaväli myös salien ulkopuolella.

Voimme huolehtia konservatorion turvallisuudesta vain, jos sinäkin huolehdit yhteisten ohjeiden noudattamisesta. Älä tule konservatoriolle sairaana.

Tervetuloa konserttiin!

Voit ottaa paperisen version konserttikalenterista mukaasi konservatoriolta seuraavalla konserttikäynnilläsi. Huomioi kuitenkin, että ajankohtaisin tilanne konservatoriossa järjestettävistä tapahtumista löytyy aina verkkosivujemme tapahtumakalenterista. On hyvin mahdollista, että kausiohjelmaan ja konserttien ohjelmistoihin tulee muutoksia.

Heti syyskuussa elämyksiä tarjoaa muun muassa seuraava konsertti:

Helsinki Concordia: Solistit irti perjantaina 18.9. klo 19.00

Tapahtumakalenteri

Takaisin edelliselle sivulle