fbpx

Visseli-soitinesittelypäivässä saa kokeilla erilaisia soittimia

Jos musiikkiharrastus kiinnostaa lastasi, mutta soittimen valinta on vielä tekemättä, kannattaa tulla tutustumaan erilaisiin soittimiin lauantaina 13.4. klo 10–13 Helsingin Konservatorioon! Lapset saavat silloin kokeilla klassisen musiikin soittimia talon opettajien opastuksella. Aulassa on tarjolla musiikkiesityksiä ja infopisteestä saa tietoa musiikin harrastamisesta ja oppilaaksi hakemisesta.

– Visseli-soitinesittelypäivä on koko perheen iloinen tapahtuma, jossa haluamme tarjota lapsille mahdollisuuden tutustua erilaisiin soittimiin. Jaamme aulassa tulijoille kartan, josta näkee, mitä soittimia esitellään missäkin luokassa. Opettajat ohjaavat lapsia soitinkokeiluissa, kertoo tuottaja Jaakko Haapaniemi. Lisäksi koko perhe voi osallistua muskariopettajien vetämiin liikunnallisiin musiikkituokioihin.

– Aulassa esiintyy tasatunnein klo 10, 11 ja 12 konservatorion oppilaita, joten kahvilan antimia voi nauttia elävän musiikin säestyksellä. Tapahtuman aloittaa klo 10 aulassa esiintyvä lapsikuoro Tähtisumu. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan konservatorioon, kutsuu Jaakko Haapaniemi.

Visseli-soitinesittelypäivän tarkempi ohjelma tapahtumasivulla

Takaisin edelliselle sivulle