fbpx

Helsingin Konservatorion uudet musiikin taiteen perusopetuksen oppilaat

Helsingin Konservatorioon on valittu yhteensä 101 oppilasta valmentavaan opetukseen, nuorten laulukouluun sekä varsinaisiin musiikin laajan oppimäärän opintoihin (perusopinnot, syventävät opinnot). Onnittelemme valittuja! Tervetuloa konservatorioon!

Ne huoltajat, jotka eivät ole antaneet lupaa oppilaaksi valitun lapsensa nimen julkaisemiseen verkkosivuilla, saavat tiedon sähköpostitse.

To read the following in English, go here.

HELSINGIN KONSERVATORION OPPILASVALINNAN TULOKSET

MUSIIKIN TAITEEN PERUSOPETUS

  • Valmentava opetus ja nuorten laulukoulu
  • Musiikin laaja oppimäärä: musiikin perusopinnot ja syventävät opinnot

 

OPPILAAKSI VALITTUJA PYYDETÄÄN LUKEMAAN ALLA OLEVAT OHJEET TARKASTI

Oppilaaksi valittujen oppilaspaikka on vahvistettava tai peruttava su 12.6.2022 mennessä sähköpostitse maria.hyvarinen@konservatorio.fi

Emme valitettavasti voi vastata puhelimitse jonotuspaikkoja koskeviin tiedusteluihin. Otamme yhteyttä varasijalle valittuihin, mikäli oppilaspaikkoja vapautuu.

 

Valmentavan opetuksen lukukausimaksu on 260 €

Nuorten laulukoulun lukukausimaksu on 260 €

 

Musiikin laajan oppimäärän opintojen lukukausimaksu on 410 €. Jos oppilaan kotikunta ei ole Helsinki, peritään lukukausimaksun lisäksi 200 € oppilaspaikkamaksu.

Opintoihin valitut (perusopinnot, syventävät opinnot) osallistuvat instrumenttiopintojen lisäksi myös yhteismusisointiin ja musiikin perusteiden opintoihin ikätasonsa mukaisesti. Ensimmäisen lukuvuoden aikana varmistetaan oppilaaksi otettujen edellytykset ja motivaatio musiikin tavoitteelliseen ja pitkäjänteiseen harrastamiseen.

Jossakin musiikkioppilaitoksessa jo aiemmin opiskelleiden on toimitettava sähköpostitse tiedot opintosuorituksistaan (opintorekisteriote) 9.8.2022 mennessä osoitteeseen konservatorio@konservatorio.fi

Soittoharrastus edellyttää, että oppilaalla on oma soitin. Opettajat neuvovat soittimen hankinnassa lukuvuoden alussa. Konservatoriolla on rajallinen määrä vuokrattavia soittimia.

Lukuvuosi alkaa viikolla 32.

Lukuvuoden alkamiseen liittyvistä menettelyistä (oppituntien ajankohdista sopiminen opettajan kanssa, musiikin perusteiden ryhmiin ilmoittautuminen ym.) kerrotaan kotisivuillamme ja sähköpostitse juhannukseen mennessä oppilaspaikkansa vahvistaneille.

Takaisin edelliselle sivulle