fbpx

Musiikkia syksyyn Avoimesta konservatoriosta

Helsingin Konservatorion Avoimen konservatorion syyslukukaudelle ilmoittaudutaan 16.-22.8. konservatorion verkkosivuilla. Syyslukukauden opetus käynnistyy 6.9.

Avoimen konservatorion kurssitarjonnasta löytyy monipuolista yksilö-, ja ryhmäopetusta aikuiselle musiikin ystävälle, taitotasoon tai harrastustaustaan katsomatta.

Soittamisen tai laulamisen voi aloittaa alkeista, kauan sitten kesken jääneen harrastuksen voi elävöittää uudelleen, ja omaa osaamistaan voi syventää asiantuntevan opettajan johdolla.

Opiskelu tapahtuu musiikinharrastajan toiveiden ja taitotason mukaisesti, omaksi iloksi, ja ilman suoritusvelvoitteita.

Meillä voi laulaa myös oopperaa

Valikoimassa on paitsi soitto- ja laulutunteja yksityisopetuksena, myös ryhmäopetusta. Jos olet jo laulaja, ja rakastat oopperaa, ilmoittaudu ihmeessä avoimen oopperaluokan koelauluun! Tai, jos duettopari löytyy jo, kokeilkaa oopperaduo-koulutusta.

Laulajien kannattaa katsastaa myös korrepetitioryhmä, jonka osallistujat pääsevät laulamaan omaa ohjelmistoaan ryhmätunnilla pianistin säestämänä.

Vapaan säestyksen alkeiskurssilla opetellaan sointumerkeistä säestämisen alkeita, ja Lied-koulutus tarjoaa jo toimiville Lied-pareille mahdollisuuksia syventää osaamistaan.

Avoimen konservatorion opetus on maksullista, aikuisille tarkoitettua harrastustoimintaa. Opetus järjestetään Helsingin Konservatorion tiloissa tai etäopetuksena.

Osallistuminen edellyttää omaa soitinta.

Löydät koko opetustarjonnan ja hinnaston verkkosivuiltamme.

Soiton- ja laulunopetuksen yksityistunnit

Soiton- ja laulunopetusta annetaan jousisoittimien, puhaltimien, pianon, kanteleen, harmonikan, harpun ja kitaran soitossa sekä laulussa. Opettajat ovat Helsingin Konservatorion soiton- ja laulunopettajia.

Varotoimemme poikkeustilanteessa

Syksyn opetus pystytään tämänhetkisen tilanteen perusteella aloittamaan lähiopetuksessa. Koronatilanne saattaa kuitenkin muuttua nopeastikin. Mikäli instrumenttiopetusta (yksilöopetus) ei epidemiatilanteen vuoksi voitaisi antaa lähiopetuksena, sitä tarjotaan etäopetuksena. Instrumenttiopetusta on mahdollista saada etäopetuksena myös normaalioloissa.

Pyydämme, että huomioit tartuntariskit myös omassa toiminnassasi: älä tule tunnille sairaana, ja noudata varovaisuutta. Toivomme myös, että mahdollisuuksien mukaan otat koronarokotteen.

Takaisin edelliselle sivulle