fbpx

Syksy täynnä klassista musiikkia

Helsingin Konservatorion syksyn konserttiohjelmisto on tuttuun tapaan täynnä klassista musiikkia. Konserteista pääsee taas nauttimaan paikan päälle, varovaisuutta ja huolellisuutta noudattaen.

Viuluja, huiluja, pianoja, fagotteja, klarinetteja, kitaroita, kuoroja ja orkestereita, liediä ja laulua… Konserttikalenterista löytyy musiikkia moneen makuun. Parhaat palat syksyn konserttitarjonnasta voi poimia kätevästi sivuiltamme löytyvästä Tapahtumakalenterista.

Syksyn konsertit ovat maksuttomia, lukuun ottamatta Helsinki lied 2021 -kilpailua ja mahdollisia vierailevien esiintyjien konsertteja.

Poimintoja syksyn ohjelmistosta

Synkronis-kvartetti

Syksyn ensimmäinen opettajakonsertti nähdään perjantaina 10.9., jolloin Synkronis-kvartetti nousee Konserttisalin lavalle klo 19.00. Konsertissa kuullaan mm. Beethovenin jousikvartetto nro 8. Tällä kertaa opettajakonserttiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Kvartetin tuomaa

Lokakuussa konserttitarjonnassamme on mm. klassista laulua. Konservatorion laulunopiskeljat esiintyvät konsertissa Laulajat lavalla 4.10.2021 klo 19.00.

Lokakuussa, 29.–31.10.202, muuten järjestetään myös Helsinki Lied 2021 -kilpailu. Lisätietoa kilpailusta löydät täältä. Lipunmyynti ei ole vielä alkanut. Lisätietoa tapahtuman lipunmyynnistä lisätään sivuille lähempänä tapahtumaa.

Lied-musiikista voidaan nauttia syksyllä enemmänkin. Esimerkiksi 4.11.2021 klo 19.00, kun Liederkreisit-konsertti valtaa Konserttisalin.

Turvallinen konserttielämys

Haluamme tarjota vieraillemme mahdollisimman turvallisen musiikkielämyksen. Helsingin konservatoriossa noudatetaan alueellisia rajoituksia ja suosituksia, ja pyydämme samaa myös vierailtamme.

Salien ovet avataan kymmenen minuuttia ennen konsertin alkua. Pyydämme saapumaan paikalle ajoissa ja terveenä, huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta ja käyttämään kasvomaskia.

Käytä kasvomaskia, kiitos

Konserttisalimemme paikoista on nyt käytössä 50 %, joten turvavälien pitäminen on helppoa.

(Lisäys 29.9. 50 % suosituksesta luovutaan 1.10. Saleihin voidaan ottaa hieman enemmän yleisöä, mutta turvavälit on silti pidettävä. Seurueiden väliin on jätettävä ainakin yksi tyhjä paikka konserttisalissa.)

Konserttisalissa yleisöä ohjataan tarvittaessa istumaan parville, jotta turvavälit toteutuvat koko salissa. Kamarimusiikkisalissa istuimet on sijoitettu kauemmaksi toisistaan.

Koronatilanne ja sen vuoksi annetut rajoitukset muuttuvat syyskauden edetessä. Tieto voimassa olevista varotoimista löytyy aina verkkosivuiltamme.

Suosittelemme tarkistamaan aina ennen konserttiin tuloa verkkosivuiltamme konsertin ajankohdan ja voimassa olevat varotoimet. Myös muutokset ja peruutukset ovat mahdollisia.

Voimme huolehtia konservatorion turvallisuudesta vain, jos sinäkin huolehdit yhteisten ohjeiden noudattamisesta. Älä tule konservatorioon sairaana.

Tervetuloa konserttiin!

Lisätietoa koronavarotoimistamme

Tapahtumakalenteri

Takaisin edelliselle sivulle