fbpx

Helsingin Konservatorion uudet ammatillisen koulutuksen opiskelijat

Helsingin Konservatorion ammatilliseen koulutukseen on valittu yhteensä 45 uutta opiskelijaa suorittamaan toisen asteen musiikkialan perustutkintoa. Näistä opiskelijoista 35 sijoittuu musiikin osaamisalalle, jolta valmistutaan klassisen musiikin muusikoksi, ja 10 pianonvirityksen osaamisalalle, josta valmistutaan pianonvirittäjäksi.

Lisäksi tutkinnon osia on valittu suorittamaan neljä henkilöä, joista kolme sijoittuu pianonvirityksen osaamisalalle ja yksi musiikin osaamisalalle.

Onnittelut valinnan johdosta kaikille uusille opiskelijoillemme! Heidän nimensä näkyvät alla olevassa liitteessä, mikäli he ovat antaneet luvan nimensä julkaisemiseen.

Helsingin Konservatorion uudet ammatillisen koulutuksen opiskelijat 2020.pdf

Kaikille pääsykokeissa olleille hakijoille lähetettiin sähköpostilla tieto yhteishaun tuloksista torstaina 11.6.2020. Viestissä on ohjeet opiskelupaikan vastaanottamisesta. Opiskelupaikka on vahvistettava viimeistään 25.6.2020 Oma Opintopolku -palvelussa. Ne, jotka hakivat suoraan oppilaitokseen, lähettävät vahvistuksen sähköpostitse Helsingin Konservatorioon (pia.karjes-peltola@konservatorio.fi), samoin 25.6.2020 mennessä.

Konservatorion toimisto ei vastaa opiskelijavalintoihin liittyviin tiedusteluihin.

Varasijoilla oleviin hakijoihin otetaan yhteyttä, mikäli paikkoja vapautuu. Varasijapaikat ovat voimassa 14.8.2020 saakka.

Helsingin Konservatorioon on mahdollista hakea myös jatkuvassa haussa täyttämällä hakulomake konservatorio.fi/ammattiin-sivulla. Pääsykokeet järjestetään  seuraavan kerran mahdollisesti elo-syyskuussa, jos opiskelupaikkoja vapautuu. Syksyn mahdollisista pääsykokeista tiedotetaan elokuussa. Jatkuvan haun kautta on mahdollista hakea ainoastaan musiikin osaamisalalle.

Uusien opiskelijoiden orientaatioviikko alkaa maanantaina 10.8. klo 10

  • Tarkempi orientaatiopäivien ohjelma ja Opiskelijan opas lähetetään uusille opiskelijoille sähköpostitse viimeistään elokuun alussa.
  • Orientaatioviikon ohjelma löytyy myös tämän linkin takaa
  • Löydät olennaista tietoa opiskelusta sekä opiskelijan oppaan sivuiltamme kohdasta Musiikki ammatiksi
  • Opetus alkaa lukujärjestyksen mukaan maanantaina 17.8.2020.
  • Mahdollisista Covid-19-epidemian edellyttämistä erityisjärjestelyistä tiedotetaan ennen lukukauden alkua. Huolehdimme opiskelijoidemme ja opettajiemme turvallisuudesta, ja haluamme välttää tartuntariskiä.

Tervetuloa!

Takaisin edelliselle sivulle