fbpx

Tervetuloa taloon, Helsingin Konservatorion uudet ammatillisen koulutuksen opiskelijat!

Helsingin Konservatorion ammatilliseen musiikkialan perustutkintokoulutukseen on valittu 46 uutta opiskelijaa. Valituista 35 sijoittuu musiikin osaamisalalle, jolta valmistutaan klassisen musiikin muusikoksi ja 11 pianonvirityksen osaamisalalle.

Musiikkialan perustutkinnon tutkinnonosia suorittamaan on valittu yhteensä 10 opiskelijaa.

Onnittelut valinnan johdosta kaikille uusille opiskelijoillemme!

Valittujen nimet löytyvät tästä liitteestä, mikäli he ovat antaneet luvan nimensä julkaisemiseen (pdf).

Kaikille pääsykokeisiin osallistuneille hakijoille lähetetään 16.6. sähköpostitse ilmoitus opiskelijavalinnasta. Jos et saa tänään virka-ajan puitteissa sähköpostia, ota yhteyttä Pia Kärjes-Peltolaan. Tarkista kuitenkin ensin roskapostilaatikkosi.

Opiskelijapaikka on vastaanotettava 30.6.2022 mennessä.

Mikäli hait Opintopolun kautta:

Ota opiskelijapaikkasi vastaan Opintopolussa mahdollisimman pian tiedon saatuasi, kuitenkin viimeistään 30.6.2022. Ilmoitathan myös, jos et ota paikkaa vastaan! Jos vastaanottaminen ei onnistu Opintopolussa, ota sähköpostitse yhteyttä koulutuspäällikkö Pia Kärjes-Peltolaan.

Mikäli hait jatkuvassa haussa:

Ota opiskelijapaikkasi vastaan mahdollisimman pian tiedon saatuasi, kuitenkin viimeistään 30.6.2022. Ilmoita myös, jos et ota paikkaa vastaan! Opiskelijapaikkaa koskevat ilmoitukset lähetetään sähköpostitse koulutuspäällikölle osoitteeseen pia.karjes-peltola@konservatorio.fi

Varasijalla oleville ilmoitetaan, mikäli paikkoja vapautuu. Varasijapaikat ovat voimassa 19.8.2022 asti.

Konservatorion toimisto ei vastaa opiskelijavalintoihin liittyviin tiedusteluihin.

Orientaatioviikolla tavataan!

Uusien opiskelijoiden orientaatiopäivät järjestetään 9.–12.8.2022. Kaikkien uusien opiskelijoiden edellytetään osallistuvan orientaatiopäiviin, jotka ovat pakollinen osa opintoja.

Opintosi siis alkavat tiistaina 9.8. klo 10.00 infotilaisuudella. Orientaatiopäivien aikana ohjelmaa on päivittäin noin klo 9.30–16. Silloin käydään läpi opintoihin ja niiden suunnitteluun liittyviä asioita ja kartoitetaan jokaisen opiskelijan lähtötaso musiikin hahmotusaineissa. Kukin opiskelija tapaa orientaatioviikolla myös aineryhmänsä vastuuopettajan.

Lukuvuoden 2022–2023 opetus alkaa maanantaina 15.8. lukujärjestyksen mukaan.

Orientaatiopäivien ohjelma sekä Opiskelijan opas lähetetään sinulle sähköpostitse elokuun alussa. Aikataulu ja Opiskelijan opas ovat nähtävillä myös konservatorion verkkosivuilla 1.7. alkaen. Löydät orientaatioviikon ohjelman myös alta:

Orientaatioviikon ohjelma 2022.pdf

Verkkosivuillemme on koottu ohjeita uudelle opiskelijalle. Löydät tältä sivulta esimerkiksi opinto-oppaan.

Tervetuloa!

Helsingin Konservatorioon on mahdollista hakea myös jatkuvassa haussa, täyttämällä hakulomake konservatorio.fi/ammattiin-sivulla. Pääsy- ja soveltuvuuskokeet järjestetään seuraavan kerran mahdollisesti elo-syyskuun vaihteessa, mikäli opiskelupaikkoja on vapaana. Mahdollisista jatkuvan haun pääsykokeista tiedotetaan elokuussa.

 

Lisätietoja:

koulutuspäällikkö Pia Kärjes-Peltola

pia.karjes-peltola@konservatorio.fi

 

Kuvat: Heikki Tuuli

Takaisin edelliselle sivulle