fbpx

Tule tutustumaan tammikuussa muusikon ja pianonvirittäjän koulutuksiin

Musiikkialan ammateista kiinnostuneet nuoret ja heidän vanhempansa ovat tervetulleita tutustumaan tammikuussa Helsingin Konservatorion klassisen musiikin muusikon ja pianonvirittäjän koulutuksiin. Tutustumistilaisuudet muusikon koulutukseen järjestetään 14. tammikuuta ja pianonvirittäjän koulutukseen 16. tammikuuta. Molempiin koulutuksiin haetaan kevään yhteishaussa 18.2.–10.3.2020. Opinnot alkavat syksyllä 2020.

– Nyt kannattaa tulla katsomaan ja kyselemään, millaista on opiskella muusikoksi tai pianonvirittäjäksi! Muusikon koulutus on erinomainen valinta klassista musiikkia tosissaan harrastavalle nuorelle, joka haluaa korkeatasoista opetusta ja mahdollisuuden keskittyä peruskoulun tai lukion jälkeen muusikon taitojen kehittämiseen. Moni jatkaa meiltä korkeakouluopintoihin Suomessa tai ulkomailla. Pianonvirittäjäkoulutuksemme on Suomen ainoa, ja valmistuneista moni työllistyy omaan yritykseen, kertoo koulutuspäällikkö Pia Kärjes-Peltola.

Klassisen musiikin muusikon koulutus

Muusikon koulutusta esitellään Avointen ovien tapahtumassa tiistaina 14.1.2020 klo 13–15 ja Hakuinfossa kamarimusiikkisalissa samana iltana klo 18.30–19.30. Avoimet ovet on erityisesti tarkoitettu peruskoulun 9.-luokkalaisille ja lukion loppuvaiheen opiskelijoille. Tapahtumassa nykyiset opiskelijat kertovat, millaista opiskelu on ja vievät vieraita tutustumiskierroksille taloon. Luvassa on myös opiskelijoiden musiikkiesityksiä. Kysymyksiin opiskelusta ja pääsykokeista vastaa koulutuspäällikkö Pia Kärjes-Peltola.

14.1.2020 Avoimet ovet: Muusikon koulutus

Hakuinfossa klo 18.30–19.30 esitellään musiikkialan ammatillista koulutusta. Paikalla on Pia Kärjes-Peltola, ammatillisen koulutuksen opettajia ja nykyisiä muusikko-opiskelijoita. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös huoltajat.

14.1.2020 Hakuinfo: Muusikon koulutus

Pianonvirittäjäkoulutus

Pianonvirittäjäkoulutuksen Hakuinfo järjestetään torstaina 16.1.2020 klo 18.30–19.30 pianonvirittäjäkoulutuksen tiloissa Lauttasaaressa (Särkiniementie 5 C, 2. krs).

16.1.2020 Hakuinfo: Pianonvirittäjän koulutus

 

Lisätietoa klassisen musiikin muusikon koulutuksesta (musiikin osaamisala)

Lisätietoa pianonvirittäjän koulutuksesta (pianonvirityksen osaamisala)

Lisätietoa koulutukseen hakemisesta

Takaisin edelliselle sivulle